Onze pups bij hun nieuwe thuis ! 

 

We zijn er trots op én blij mee dat we met alle nieuwe baasjes van "onze" pups nog altijd regelmatig contact hebben. Met sommigen zelfs bijna dagelijks, en het blijft zó leuk om te horen en zien hoe het met onze jongens en meiden gaat ! 

Hieronder een aantal foto's van de pups uit de vorige nesten. 

 

Het "Irresistibile"-nest (2020)

 

Bacchus (Fidati di me Irresistibile Bacchus)

 

Bacchus woont bij Jo en Nicole in Moerbeke, België. Hij heeft daar gezelschap van Ierse Wolfshond Tiny én zijn halfzusje Fortuna (Fidati di me Sentimento Estivo) ! Sinds kort is daar nog Portugese Berghond pup Vida bijgekomen. Een prachtig gevarieerd roedeltje ! 

 

 

Bowie (Fidati di me Irresistibile Ciccio)

 

Bowie woont bij Jacqueline en haar gezin in Lexmond. Voorheen had hij gezelschap van zijn mede-Maremma Daisy. Helaas is Daisy inmiddels overleden, maar samen met een aantal alpaca's heeft Bowie het prima naar zijn zin ! 

 

 

Hugo (Fidati di me Delfino Irresistibile)

 

Hugo is in 2022 met zijn baasjes Claudia en Fred en vriendje Bowie verhuisd naar Spanje en leeft daar het goede leven ! 

 

 

Het "Estate"-nest (2021)

 

Becca (Fidati di me Doccia Estiva)

 

Becca woont bij Bertha en Rinus in Nijeholtpade, Friesland. Samen met haar Golden Retriever-maatje houdt ze daar de wacht over o.a. de schaapjes ! 

 

 

Bella (Fidati di me Pioggia Estiva)

 

Bella heeft haar "forever home" gevonden bij Brigitte en Robin in Lelystad. Ze ploegt daar heerlijk de tuin om en helpt met tuinieren ! 

 

Bo (Fidati di me Viaggio Estivo)

 

Bo is de grens overgegaan en woont bij Tom, Inge, Tim, Noa en Bas in het prachtige Zweden. We hebben Bo zelf naar Strømsund gebracht, waar met smart op hem gewacht werd ! 

 

 

Boris (Fidati di me Mattina d'Estate)

 

Ook Boris is de grens over gegaan en woont bij Karima en Billy in België. Ook Boris is al een prachtige forse kerel !

 

 

Fortuna (Fidati di me Sentimento Estivo)

 

Fortuintje, ons bijzondere zorgenkind, is prachtig aan het opgroeien bij Jo en Nicole in België, bij grote halfbroer Bacchus en Ierse vriendin Tiny. Ze blijft altijd ons speciaaltje ! 

 

 

Giada (Fidati di me Amore Estivo)

 

Giada woont in Vught bij Lonneke, Arthur, Ayla, Dalí en Noah. Sinds kort heeft ze er een zwart labradorvriendje bij gekregen : Boaz. Deze yin en yang zijn twee handen op één buik ! 

 

 

June (Fidati di me Luce Estiva)

 

June (kun je een mooiere naam verzinnen voor een pup uit het Zomernest ?) is héél goed terecht gekomen bij Pien en haar familie in Almere. Pien leeft haar fotografie-talent regelmatig uit op June en dat levert prachtige plaatjes op ! 

 

Koda (Fidati di me Sera d'Estate)

 

Koda heeft een heerlijk plekje gevonden bij René, Ada, Leonie en Eva in Apeldoorn. Koda is hun eerste hond en ze zijn dol op haar ! 

 

 

Miló (Fidati di me Brezza Estiva)

 

Miló, onze kleine terror-pup, is uitgegroeid tot een prachtige, liéve dame en heeft een geweldig thuis bij Roel in Melick. 

 

Senza (Fidati di me Sole Estivo)

 

Senza heeft een geweldig plekje gevonden bij Myrte, David, Finn en Ivy (en .... ) in Zweden. We hebben tijdens onze reis naar Zweden (toen we Senza's broertje Bo wegbrachten) kunnen zien dat Senza op een geweldige plek bij een super lief gezin terecht is gekomen ! 

 

Yarah (Fidati di me Festa Estiva)

 

Yarah heeft een heerlijk thuis gevonden bij Petra in Weert. Yarah is de waterrat van het stel, dat levert vaak prachtige plaatjes op !