Pups verwacht voorjaar/zomer 2021

Gastenboek

 

We vinden het leuk als u een reactie achterlaat in ons Gastenboek ! 

Reactie plaatsen

Reacties

Els Verbeek
3 dagen geleden

Irene, wat heb je weer een fantastisch verslag van je 11 puppies gemaakt. Ik heb het voorrecht om af en toe je nestje te bekijken, geweldig en Vici is zo’n lief en zorgzaam moedertje! Je hebt er wel veel werk mee, maar het is ook erg genieten. Succes!

Bertha & Marinus
3 dagen geleden

Beste Irene en Frits,

Wat zullen jullie trots zijn op Vici. Schitterend zoals jullie alles met ons delen via de app en ook op jullie site.
Ik (Bertha) ben inmiddels een beetje verslaafd aan de Vici-tv en kijk iedere dag wel een paar keer.
Wij hopen snel een afspraak te maken voor de eerste kraamvisite. Geniet nu eerst in de "rust" van jullie elftal en tot snel.

Groet Bertha en Rinus

Ingrid Moedt
6 dagen geleden

Beste maremmano liefhebbers,

Wij zijn heel erg geïnteresseerd in Maremmano pup, na veel onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dt dit ras enorm bij ons past.

Wij zouden graag kennis willen maken en informeren over jullie pups. Horen graag van jullie.

Groetjes.

Mirjam martinez
6 dagen geleden

Wat een mooi nest!
Veel plezier en succes met de drukte de komende tijd en vooral heel veel genieten!
Groetjes Diego en Mirjam

Franka Harks
6 dagen geleden

Helemaal verliefd🥰🥰🥰

Monique Verbeek
6 dagen geleden

Heb net weer eens de verslagen van de nestjes zitten lezen op je website.
Erg leuk zusje! Wat zullen jullie het druk krijgen als het elftal over een paar weken de wereld gaat ontdekken. Ik kom snel een keer knuffelen met het stel x.

Familie van stokkom
2 maanden geleden

Spanning stijgt :)
We zijn heel benieuwd, jullie vast ook!
Groetjes

Diego en Mirjam Martinez
2 maanden geleden

Hallo Irene en Frists,

Allereerst complimenten voor jullie mooie duidelijke website. Ik haal er veel informatie uit, erg leuk!
We zijn nog steeds aan nagenieten van ons bezoek aan jullie en de honden. Wat een lieverds!
Wij lazen dat vici heeft ' gedate' met Sabino 😀. Nu breekt voor jullie een spannende tijd aan. Veel succes en wachten en we hopen dat er een mooi nestje uit mag komen.

Groeten Diego en Mirjam Martinez

Bram van den Heuvel
5 maanden geleden

Beste Irene,

Met veel plezier heb ik de informatie over Maremma's gelezen op uw website. Afgelopen jaar hebben we onze 1ste hond helaas moeten laten inslapen. Aangezien wij nog niet direct toe waren aan een nieuwe "eigen" hond, zijn wij gestart met het opvangen van honden uit het buitenland als gastgezin. 5 maanden geleden is daarbij een Maremma bij ons gekomen, genaamd Lena. We waren op slag verliefd en "Leentje" heeft toen direct haar gouden mand gevonden bij ons.
Het aanleren van commando's is een uitdaging, ook "zit" of "lig" heeft ze nog niet echt onder de knie, waar "hier/kom hier" wel weer erg goed lukt. Genoeg uitdagingen bij Maremma's!
Ik vind het fantastisch om te lezen met hoeveel liefde en inzet jullie dit doen en heb genoten van het puppydagboek. Zo kreeg ik toch een beetje een idee hoe Leentje er als pup uitgezien zou hebben.

Daarnaast heb ik ook zeker wer het nodige kunnen opsteken over het ras, waar wij zeker nog het nodige erover willen lezen om meer kennis ervan te krijgen om haar het beste leven te geven dat ze kan krijgen.
Kortom, keep up the good work!

Mvg. Bram van den Heuvel

Monique Verbeek
8 maanden geleden

Hartstikke mooie website zusje en gelukkig helemaal zonder taalfouten. Jullie zijn goed bezig. Iemand die bij jullie een hondje koopt wordt een gelukkige hondeneigenaar!

Claudia & Fred
een jaar geleden

Lieve Irene,

Wat heb je ons en de pups fijn begeleid. Bedankt voor de berichtjes, foto’s en filmpjes de afgelopen weken. We hebben Hugo nu een paar dagen in huis en genieten enorm van ‘m. Hij is zo vrolijk en heel lief naar onze andere dieren en loopt op straat netjes met ons mee. Ook is hij al zo goed als zindelijk en hij is lekker onderzoekend en ook zeker niet verlegen 😁. Wij gaan ons best doen om hem op te laten groeien tot een gezonde en evenwichtige vent.
Bedankt ook voor het mooie en uitgebreide puppypakket.
We houden jullie op de hoogte met foto’s en berichtjes.
Warme groet, Claudia & Fred, knuffels 🤗 van Hugo

Jacqueline
een jaar geleden

Hoi Irene, nu we Bowie een week bij ons in huis hebben, kan ik me voorstellen dat het voor jullie heel erg kaal en rustig moet zijn zo zonder de pups. Want volgens mij heb jij/hebben jullie heel veel liefde, tijd en energie gestoken in het 'opvoeden' van deze pups. Wat een ontzettend lieve, zachtaardige, levendige en welgemanierde pup hebben we mogen ontvangen van jullie. We zijn echt ongelofelijk blij met onze nieuwe aanwinst. En zoals je weet, willen we heel graag een zusje voor Bowie uit een volgend nest. En wat was het ook een feestje hoe je ons meegenomen hebt door de 8 weken dat Bowie nog bij jullie was. Dank je wel voor alles en 'geniet' van jullie welverdiende rust. Dat geldt ook voor Vici.

Nicole en Jo
een jaar geleden

Dag Irene,

We willen je nog eens uitdrukkelijk bedanken om Bacchus tot bij ons te brengen in het “verre” België. Zeker in deze bijzondere tijden was dat geen evidentie. We genieten volop van onze kleine kapoen. Het is duidelijk dat jullie (en Vici) hem heel veel geleerd hebben op die korte tijd dat hij bij jullie is gebleven. Hij is al flink gesocialiseerd, hij is huishoudelijke geluiden gewoon, hij is vrijwel direct zindelijk, hij loopt flink mee aan de lijn, … Uiteraard haalt hij wel eens puppy streken uit, maar dat hoort er gelukkig ook bij. Nu is het aan ons om hem verder tot een flinke maremma te doen opgroeien. Een goeie start heeft hij in ieder geval gehad, waarvoor onze oprechte dank! We houden jullie zeker op de hoogte.

Warme groeten en een pootje van Bacchus.

Nicole en Jo

Els Verbeek
een jaar geleden

Wat leuk Irene het verhaaltje van vandaag en de schattige foto’s. Hoe heb je de hondjes zo mooi bij elkaar op de foto gekregen. Geweldig!

Els Verbeek
een jaar geleden

Geweldig, 3 puppies, en goed gedaan van Vici, en nu maar genieten van het stel x

Cora
een jaar geleden

Mooie site geworden en natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie eerste nest <3

Stephanie Basten
een jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie eerste nest! Echt onweerstaanbaar 🥰.

Franka harks
een jaar geleden

🥰

Annelot Harte
een jaar geleden

Hoi,
Ik kwam via via op jullie website terecht;ik woon 14 jaar in Ireland op een boerderij.we hebben vee paarden en twee andere honden,n kat en 4 kinderen.
We zouden graag n Maremma sheepdog adopteren;kunnen jullie ons daarmee verder helpen?
Hebben jullie n wachtlijst?wat is de richtprijs?en is t te doen om de pup op ferry (x2) mee terug te nemen?
Liefs annelot

Marga & Erwin
2 jaar geleden

Wat gaaf voor jullie samen!
En wat moeten jullie trots zijn 😊

Liefhebbers boffen maar als ze straks een pup bij jullie mogen gaan ophalen ....

Zoveel liefde en passie die jullie hebben voor dit mooie ras, en wat hebben jullie kanjers !!

Wij komen graag tegen die tijd de pups bewonderen

Veel succes in ieder geval!
Marga en Erwin

Wilfred Bouw
2 jaar geleden

Mooie site voor prachtige honden! Goed bezig!

THea Verbeek
2 jaar geleden

Echt een heel mooie website Irene. Goede en waardevolle informatie ook. Ik ga er nog vaak naar kijken. Zeker als Vici puppy’s krijgt.

Jessie Vogelsangs
2 jaar geleden

Fidati di me, een toepasselijkere naam hadden jullie niet kunnen bedenken. Met al jullie passie en toewijding weet ik zeker dat jullie een groot succes van jullie kennel gaan maken. De zorg en opvoeding van deze prachtige honden is jullie volledig toevertrouwd!

Franka Vd kerkhof
2 jaar geleden

Ireen, je site is prachtig geworden. Mag je trots op zijn. En ik kan niet wachten tot mijn vriendinnetje puppy’s krijgt😍

Jacqueline
2 jaar geleden

Hoi,wat een leuke site met geweldige foto’s