Gastenboek

 

We vinden het leuk als u een reactie achterlaat in ons Gastenboek ! 

Reactie plaatsen

Reacties

Miranda Broekman
3 dagen geleden

Hallo,

Wij André en Miranda hebben vorig jaar Januari veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze 4e Berner Sennen.
In Februari kontakt opgenomen met Irene en haar ons verhaal vertelt. Dat we graag voor een Maremma zouden kiezen deze keer.
Er volgden vele appjes telefoontjes en bezoekjes. Na anderhalf wachten hebben we vandaag onze pup Koda opgehaald. Wat zijn we blij. We weten dat we voor vragen en advies altijd contact kunnen opnemen.
Daar zullen we dankbaar gebruik van maken.
We hebben een heerlijke pup die al goed gesocialiseerd is. Waarvoor dank😇 wij nemen de zorg nu over

Jullie hebben een stel prachtige honden.
En wij zijn blij dat we een pup van jullie hebben.
Het was het wachten waard

Liefs en tot snel André,, Miranda en natuurlijk Koda.

Simone
6 dagen geleden

Irene en Frits hebben met zoveel zorgvuldigheid en toeweiding ons nieuwe kind (Ijsbeer) een prachtige start gegeven! Vol inzet en liefde zorgen zij ervoor dat elke nieuwe eigenaar alle stapjes in het groeiproces mee kan krijgen. Heel fijn en wat bijzonder om mee te maken. Op naar het volgende avontuur waar straks, eenmaal als grote vent, onze ijsbeer het land gaat bewaken onder de warme Zuider-zon. Bedankt lieve Irene en Frits en natuurlijk ook de jongens.

Bertha
2 maanden geleden

Hallo Irene en Frits,

Zit zojuist weer eens op jullie site te sneupen.
Wat een mooi bericht, Vici weer moeder!
Van harte gefeliciteerd.
Geniet ervan, en neem ook jullie eigen rust.

Rosanne
2 maanden geleden

Hey Irene, via deze weg nog eens gefeliciteerd met jullie pups. Jammer van de 2 meisjes maar gelukkig toch ook alles goed met Vici. We kunnen weer heerlijk genieten van al die puppy verhaaltjes 🥰

Tinie van Veelen
een jaar geleden

Wij hebben een maremma via een organisatie die voor zwerfhonden uit Italie in o.a Nederland een goed thuis zoeken. Altijd labrodors gehad maar door grote vraag naar honden in coronatijd lukte het niet om een pup te vinden, en zo kwamen we bij deze stichting terecht. We hadden nog nooit van het ras maremma gehoord, en het was even wennen na onze volgzame labrodors. We weten niet of ze raszuiver is maar haar uiterlijk en karakter is echt dat van een maremma. We zijn erg blij met haar. Omdat de maremma in Nederland vrij onbekend is vond ik het leuk om deze site tegen te komen, en ook weer wat opgestoken over de vachtverzorging, bedankt daarvoor.

Rosanne De Smet
3 jaar geleden

Wij hebben geen pup van Irene maar zijn wel de gelukkige baasjes van de jongere broer van Snow. Irene is een fantastische dame en ik heb met veel bewondering gekeken naar hoe geen moeite haar teveel was om de pups een ongelooflijke start te geven. Zij is een toppertje!

Myrte en David
3 jaar geleden

Hoe Senza bij ons terecht is gekomen is een bijzonder verhaal.
We zijn in augustus 2021 geëmigreerd naar Zweden en we waren er uit dat we klaar waren voor een hond, in het bijzonder een Maremma. Er was onlangs een nest geboren en het volgende nest zou pas in 2023 verwacht worden. Ja best jammer, maar wij vonden dat absoluut het wachten waard. Dus het formulier voor de wachtlijst invullen en duimen maar!
Nog diezelfde avond kregen wij een mail van Irene terug, er was nog een pup beschikbaar! Iets wat onverwacht voor zowel Irene als voor ons was, maar ontzettend bijzonder dat dat zo gebeurde. Na veel contact waren we er uit, Senza zou bij ons komen wonen.
Dat duurde natuurlijk wel even want daarvoor moesten wel de nodige dingen geregeld worden. In de tussentijd hebben we ook nog kennis mogen maken in levende lijven met Irene en haar man. Dat was voor ons allemaal erg fijn, nu wisten we ook met wie we online contact hadden steeds. Na vier weken wachten mocht onze Senza dan eindelijk naar huis komen. We zijn ontzettend verliefd op onze lieve Senza en ontzettend dankbaar voor deze fantastische fokkers!
Wat zorgen zij met veel liefde voor de pups!
Lieve Irene en Frits,
Bedankt voor deze fantastische ervaring en voor onze mooie, lieve Senza!

Inge & Tom
3 jaar geleden

Irene & Frits,

Vanaf het eerste moment hebben we het contact met jullie als prettig ervaren.
Duidelijk, welwillend, concreet en eerlijk zijn daarbij de eerste woorden die in ons opkomen.
En Irene’s schrijfstijl wordt zeer gewaardeerd hier in huis; heerlijk duidelijk en met een humor!

Vanaf het prille begin betrok je ons en onze kinderen bij het proces: van dracht, via geboorte naar het opgroeien van de pups. Daarbij was vrijwel niets te gek voorbeelden daarvan waren de bezoekmogelijkheden, de webcam maar ook de dagelijkse filmpjes via de groepsapp en individuele updates.

Het is duidelijk dat jullie geen ‘broodfokker’ zijn in negatieve zin van het woord.
Jullie zijn duidelijk bezig met het welzijn van jullie honden en de afgelopen periode ook nog eens met die van liefdevolle begeleiding van 11 pups en het geduld om de 11 gezinnen die daarbij horen te begeleiden 😉

In ons geval was wellicht nog wel het bijzonderste dat jullie onze pup kwamen brengen. Nu zal een meelezer wellicht denken, leuk maar ‘so what’. Wellicht is het daarom goed om even te noemen dat het geen retourtje Utrecht betrof maar een reis naar Zweeds Lapland met een speciaal voor de gelegenheid gehuurde camper.

Bedankt voor alle goede zorgen & prettige communicatie!
We hopen jullie in de toekomst nog een keer te mogen ontvangen in Zweden.

Bas, Noa, Tim, Inge & Tom

Brigitte Klein Bog
3 jaar geleden

We zijn erg blij met onze Bella.
Irene en Frits hebben de pups heel huiselijk opgevoed en alles was te volgen via de webcam. Dat is ontzettend leuk terwijl je op de kleine wacht!
Verder mochten wij een aantal keer op bezoek komen terwijl de hondjes opgroeiden – dat moet een hele drukte zijn geweest voor ze, want per slot waren er 11 pups die een nieuwe familie gingen krijgen… Toch werden wij steeds hartelijk ontvangen.
Je kon ook zien dat (afgezien van hun prachtige locatie) dit een hele fijne plek is voor hun honden. De pups hadden op een gegeven moment zelfs hun eigen speeltuin met ballen, een tunnel en zelfs een trampoline! De hondjes waren allemaal speels en onbevangen en waren goed vertrouwd met menselijk contact.
Toen wij haar eenmaal hadden was onze pup heel snel zindelijk. Ze gaf direct al steeds aan dat zij naar buiten moest. Kwestie van op tijd reageren, als er een ongelukje was lag dat niet aan haar. Het is een pienter, blij hondje en wij zijn Irene dankbaar voor alle goede zorgen!

Billy & Karima
3 jaar geleden

Hey Frits en Irene, bedankt voor het liefdevol grootbrengen van onze pup. Bedankt voor jullie geduld en de vele info die jullie ons hebben gegeven. Bedankt om onze pup een fijne thuishaven te geven in een liefdevol en warm gezin. Kortom, als je op zoek bent naar een professionele, maar toch familiale fokker die veel tijd spendeert om de pups de belangrijkste eerste levenslessen bij te brengen, welke enorm begaan is met de pups, is er maar één adres en dat is de familie Arts ofwel Fidati Di Me. Dikke merci voor onze geweldige pup Boris.

Marinus en Bertha
3 jaar geleden

Inmiddels hebben wij ruim drie weken onze Becca in huis. Wat een temperament volle dame. Weinig tot geen rust neemt ze het wel dan is het ook echt heel diep slapen. Ze verkend de boel hier helemaal en neemt ook de ruimte om dit te doen. Mag ze ook daar ze het erf toch niet af kan. Ze is inmiddels goede maatjes met onze andere hond en volgt haar constant. Wij hebben echt een heerlijke pup gekregen van Irene en Frits. Wij hebben het hele traject voordat wij Becca op konden halen (11 augustus 2021) als zeer plezierig ervaren. Alleen al het feit dat je alles kon volgen via de VICI TV dat was zo mooi. Daarnaast ook nog een aantal keren op bezoek geweest, helemaal leuk. Becca heeft een prima start gehad in het gezin en wij gaan ons best doen om dat voort te zetten.

Els verbeek
3 jaar geleden

Wat een leuke reacties voor jullie van de nieuwe baasjes. Heel veel lof voor jullie maar dat hebben jullie ook echt wel . Nu keert de rust in huize Arts weer terug en kunnen jullie gaan genieten van een fijne vakantie! Dikke knuffel van mij.

Familie Snijders
3 jaar geleden

We kunnen niet anders zeggen dan dat Irene, Frits en de kinderen echt fantastisch voor hun honden en pups zorgen. Wat zijn ze er al die tijd super druk mee geweest en wat was alles prima voor elkaar. Paar keer pups bezoeken, Vici-tv kijken, appjes niets was te veel. En dat dan voor 11 nieuwe baasjes. En wat zijn de honden allemaal een lieverds. Onze pup, Koda, is een boefje. Lekker op onderzoek, overal in willen bijten, alles onderweg ruiken en liefst in de bek nemen. Wie wil er nu niet gespot worden met zo’n mooie witte wolbaal? Irene en Frits, heel veel dank voor alle goede zorgen.

Petra van Geldorp
3 jaar geleden

Om maar simpel te beginnen, Irene, Frits en de kinderen zijn geweldige mensen en dus een geweldige fokker.
Ik heb een week geleden mijn pup Yarah op mogen halen en in de periode daarvoor regelmatig de gelegenheid gehad om hun te bezoeken, naast alle dagelijkse updates en Vici tv. De zorg, liefde, aandacht en passie die zij hebben voor de honden is geweldig. Ik weet zeker dat ik mij geen betere fokker had kunnen wensen en dat Yarah de beste start heeft gehad die maar mogelijk was. Dank jullie wel voor alle goede zorgen van de eerste weken, de geweldige foto en het feit dat ik nog steeds bij jullie terecht kan met al mijn vragen of om een leuk moment van Yarah te delen 🥰

Lonneke Broekhoven
3 jaar geleden

Mocht je geïnteresseerd zijn in een Maremma dan heb je bij deze een waanzinnig betrokken, kundige en liefdevolle fokker gevonden. De betrokkenheid zie je in alles terug, goede zorg voor de honden en pups maar ook voor de toekomstige baasjes. Heel veel speelplezier dat ze zelf hebben met de honden en delen met de toekomstige baasjes. Frits en Irene zijn echte lieverds met een groot hondenhart. Professionele fokker in combinatie met dat grote hart, waardoor wij zeker weten dat Giada echt geen betere start had kunnen hebben. Ook Vici was zo'n goede moeder voor haar 11 pups!!
Bedankt voor: Fidati di me Amore Estivo; roepnaam Giada ❤. Een hele welkome aanvulling in ons gezin 😍
Lonneke en co.

Jo en Nicole
3 jaar geleden

Dag Irene en Frits.

Het was een superfijn moment toen jullie Fortuna vorige donderdag bij ons brachten. Heel leuk om te zien ook hoe Bacchus jullie nog herkende en super enthousiast was om jullie terug te zien. Fortuna heeft ons hart onmiddellijk gestolen. Het is duidelijke een pittige dame, die snel haar plaatsje in de roedel zal opeisen. We willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de uitstekende start die jullie de pups hebben bezorgd. En wees gerust, we doen er alles aan om dat zorgenkindje te laten opgroeien tot een flinke Maremma.

Daarmee hebben we naast onze 2 Ierse wolfshonden nu ook 2 Maremma's in huis. Wanneer is dat volgende nestje gepland 😉 🤣?

Roel Wolters
3 jaar geleden

Afgelopen zaterdag heb ik pup Miló opgehaald in Overloon. Wat een geweldige temperamentvolle Italiaanse dame is zij. 🥰 Ze begint nu aardig aan haar nieuwe thuissituatie te wennen en zich echt thuis te voelen. De eerste dag was nog even wennen, want ze miste haar moeder en 10 zusjes en broertjes.
De pups hebben het basisdiploma zindelijkheid reeds in Overloon behaald. Dat is te merken en Miló geeft tijdig aan als ze even naar buiten wil om een plasje te doen.
Het was een geweldige ervaring om vanaf het begin het opgroeien van alle pups mee te maken. Ik ben een paar keer op bezoek geweest (in de puppywei) en ook via Vici reality TV waren de puppytaferelen goed te volgen. Zaterdag heb ik ook het geweldige puppypakket meegekregen, met erg veel leuke items. De foto van Miló en haar zusjes en broertjes heeft een mooi plaatsje gevonden in huis. Ook de zelfgemaakte pupinformatie is super handig en leuk om te lezen.

Irene en Frits, ik wil jullie bedanken voor de geweldige ervaring en het delen van de belevenissen van de opgroeiende pups en ook van de 3 volwassen honden (Vici/Snow/Ayla).

Pien de Rooij
3 jaar geleden

Beste Irene en Frits,

Heel erg bedankt voor de updates de afgelopen weken. Het was elke keer weer super om mee te kijken met de pups. Elke keer de weekfoto's en gewichten is heel leuk en waardevol om te volgen. Wat groeien ze (nog steeds) zo hard 😱 Van die leuke, schattige foto's en filmpjes kan je nooit genoeg krijgen 🥰 Ook bijna de hele dag mee kunnen kijken via Vici tv was super leuk! Echt genoten van alle gekke en grappige dingen die de pups hebben uitgespookt. En wat heeft Vici het goed gedaan als moeder van 11 prachtige ijsbeertjes. Alles is zo snel gegaan. Gisteren was het dan zo ver we konden haar meenemen. Super leuk puppy pakket mee gekregen met hele leuke foto's ❤ Nu ligt mevrouw June heerlijk te slapen, wat doet ze het goed! Piepen als ze naar buiten moet, bijna geen plasjes binnen! Dankjewel voor de geweldige, mooie, liefdevolle start die alle pups bij jullie hebben gehad! Wij zijn heel blij met onze lieve, mooie prinses June ❤🐾

Groetjes Pien
🐾 van June

fam Numan
3 jaar geleden

Wat een fantastische web.site. Geweldig mooie honden, geweldige fokker. Bravo !!!

Roger Numan
3 jaar geleden

Wat een werk!
Maar wel heel leuk om al die "ontwikkelingsfoto's" en voorderingen te zien. 👍

Els Verbeek
3 jaar geleden

Irene, wat heb je weer een fantastisch verslag van je 11 puppies gemaakt. Ik heb het voorrecht om af en toe je nestje te bekijken, geweldig en Vici is zo’n lief en zorgzaam moedertje! Je hebt er wel veel werk mee, maar het is ook erg genieten. Succes!

Bertha & Marinus
3 jaar geleden

Beste Irene en Frits,

Wat zullen jullie trots zijn op Vici. Schitterend zoals jullie alles met ons delen via de app en ook op jullie site.
Ik (Bertha) ben inmiddels een beetje verslaafd aan de Vici-tv en kijk iedere dag wel een paar keer.
Wij hopen snel een afspraak te maken voor de eerste kraamvisite. Geniet nu eerst in de "rust" van jullie elftal en tot snel.

Groet Bertha en Rinus

Ingrid Moedt
3 jaar geleden

Beste maremmano liefhebbers,

Wij zijn heel erg geïnteresseerd in Maremmano pup, na veel onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dt dit ras enorm bij ons past.

Wij zouden graag kennis willen maken en informeren over jullie pups. Horen graag van jullie.

Groetjes.

Mirjam martinez
3 jaar geleden

Wat een mooi nest!
Veel plezier en succes met de drukte de komende tijd en vooral heel veel genieten!
Groetjes Diego en Mirjam

Franka Harks
3 jaar geleden

Helemaal verliefd🥰🥰🥰