Volgende nest pas in 2023 gepland !

Gastenboek

 

We vinden het leuk als u een reactie achterlaat in ons Gastenboek ! 

Reactie plaatsen

Reacties

Brigitte Klein Bog
4 dagen geleden

We zijn erg blij met onze Bella.
Irene en Frits hebben de pups heel huiselijk opgevoed en alles was te volgen via de webcam. Dat is ontzettend leuk terwijl je op de kleine wacht!
Verder mochten wij een aantal keer op bezoek komen terwijl de hondjes opgroeiden – dat moet een hele drukte zijn geweest voor ze, want per slot waren er 11 pups die een nieuwe familie gingen krijgen… Toch werden wij steeds hartelijk ontvangen.
Je kon ook zien dat (afgezien van hun prachtige locatie) dit een hele fijne plek is voor hun honden. De pups hadden op een gegeven moment zelfs hun eigen speeltuin met ballen, een tunnel en zelfs een trampoline! De hondjes waren allemaal speels en onbevangen en waren goed vertrouwd met menselijk contact.
Toen wij haar eenmaal hadden was onze pup heel snel zindelijk. Ze gaf direct al steeds aan dat zij naar buiten moest. Kwestie van op tijd reageren, als er een ongelukje was lag dat niet aan haar. Het is een pienter, blij hondje en wij zijn Irene dankbaar voor alle goede zorgen!

Billy & Karima
17 dagen geleden

Hey Frits en Irene, bedankt voor het liefdevol grootbrengen van onze pup. Bedankt voor jullie geduld en de vele info die jullie ons hebben gegeven. Bedankt om onze pup een fijne thuishaven te geven in een liefdevol en warm gezin. Kortom, als je op zoek bent naar een professionele, maar toch familiale fokker die veel tijd spendeert om de pups de belangrijkste eerste levenslessen bij te brengen, welke enorm begaan is met de pups, is er maar één adres en dat is de familie Arts ofwel Fidati Di Me. Dikke merci voor onze geweldige pup Boris.

Marinus en Bertha
19 dagen geleden

Inmiddels hebben wij ruim drie weken onze Becca in huis. Wat een temperament volle dame. Weinig tot geen rust neemt ze het wel dan is het ook echt heel diep slapen. Ze verkend de boel hier helemaal en neemt ook de ruimte om dit te doen. Mag ze ook daar ze het erf toch niet af kan. Ze is inmiddels goede maatjes met onze andere hond en volgt haar constant. Wij hebben echt een heerlijke pup gekregen van Irene en Frits. Wij hebben het hele traject voordat wij Becca op konden halen (11 augustus 2021) als zeer plezierig ervaren. Alleen al het feit dat je alles kon volgen via de VICI TV dat was zo mooi. Daarnaast ook nog een aantal keren op bezoek geweest, helemaal leuk. Becca heeft een prima start gehad in het gezin en wij gaan ons best doen om dat voort te zetten.

Els verbeek
een maand geleden

Wat een leuke reacties voor jullie van de nieuwe baasjes. Heel veel lof voor jullie maar dat hebben jullie ook echt wel . Nu keert de rust in huize Arts weer terug en kunnen jullie gaan genieten van een fijne vakantie! Dikke knuffel van mij.

Familie Snijders
een maand geleden

We kunnen niet anders zeggen dan dat Irene, Frits en de kinderen echt fantastisch voor hun honden en pups zorgen. Wat zijn ze er al die tijd super druk mee geweest en wat was alles prima voor elkaar. Paar keer pups bezoeken, Vici-tv kijken, appjes niets was te veel. En dat dan voor 11 nieuwe baasjes. En wat zijn de honden allemaal een lieverds. Onze pup, Koda, is een boefje. Lekker op onderzoek, overal in willen bijten, alles onderweg ruiken en liefst in de bek nemen. Wie wil er nu niet gespot worden met zo’n mooie witte wolbaal? Irene en Frits, heel veel dank voor alle goede zorgen.

Petra van Geldorp
een maand geleden

Om maar simpel te beginnen, Irene, Frits en de kinderen zijn geweldige mensen en dus een geweldige fokker.
Ik heb een week geleden mijn pup Yarah op mogen halen en in de periode daarvoor regelmatig de gelegenheid gehad om hun te bezoeken, naast alle dagelijkse updates en Vici tv. De zorg, liefde, aandacht en passie die zij hebben voor de honden is geweldig. Ik weet zeker dat ik mij geen betere fokker had kunnen wensen en dat Yarah de beste start heeft gehad die maar mogelijk was. Dank jullie wel voor alle goede zorgen van de eerste weken, de geweldige foto en het feit dat ik nog steeds bij jullie terecht kan met al mijn vragen of om een leuk moment van Yarah te delen 🥰

Lonneke Broekhoven
een maand geleden

Mocht je geïnteresseerd zijn in een Maremma dan heb je bij deze een waanzinnig betrokken, kundige en liefdevolle fokker gevonden. De betrokkenheid zie je in alles terug, goede zorg voor de honden en pups maar ook voor de toekomstige baasjes. Heel veel speelplezier dat ze zelf hebben met de honden en delen met de toekomstige baasjes. Frits en Irene zijn echte lieverds met een groot hondenhart. Professionele fokker in combinatie met dat grote hart, waardoor wij zeker weten dat Giada echt geen betere start had kunnen hebben. Ook Vici was zo'n goede moeder voor haar 11 pups!!
Bedankt voor: Fidati di me Amore Estivo; roepnaam Giada ❤. Een hele welkome aanvulling in ons gezin 😍
Lonneke en co.

Jo en Nicole
een maand geleden

Dag Irene en Frits.

Het was een superfijn moment toen jullie Fortuna vorige donderdag bij ons brachten. Heel leuk om te zien ook hoe Bacchus jullie nog herkende en super enthousiast was om jullie terug te zien. Fortuna heeft ons hart onmiddellijk gestolen. Het is duidelijke een pittige dame, die snel haar plaatsje in de roedel zal opeisen. We willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de uitstekende start die jullie de pups hebben bezorgd. En wees gerust, we doen er alles aan om dat zorgenkindje te laten opgroeien tot een flinke Maremma.

Daarmee hebben we naast onze 2 Ierse wolfshonden nu ook 2 Maremma's in huis. Wanneer is dat volgende nestje gepland 😉 🤣?

Roel Wolters
2 maanden geleden

Afgelopen zaterdag heb ik pup Miló opgehaald in Overloon. Wat een geweldige temperamentvolle Italiaanse dame is zij. 🥰 Ze begint nu aardig aan haar nieuwe thuissituatie te wennen en zich echt thuis te voelen. De eerste dag was nog even wennen, want ze miste haar moeder en 10 zusjes en broertjes.
De pups hebben het basisdiploma zindelijkheid reeds in Overloon behaald. Dat is te merken en Miló geeft tijdig aan als ze even naar buiten wil om een plasje te doen.
Het was een geweldige ervaring om vanaf het begin het opgroeien van alle pups mee te maken. Ik ben een paar keer op bezoek geweest (in de puppywei) en ook via Vici reality TV waren de puppytaferelen goed te volgen. Zaterdag heb ik ook het geweldige puppypakket meegekregen, met erg veel leuke items. De foto van Miló en haar zusjes en broertjes heeft een mooi plaatsje gevonden in huis. Ook de zelfgemaakte pupinformatie is super handig en leuk om te lezen.

Irene en Frits, ik wil jullie bedanken voor de geweldige ervaring en het delen van de belevenissen van de opgroeiende pups en ook van de 3 volwassen honden (Vici/Snow/Ayla).

Pien de Rooij
2 maanden geleden

Beste Irene en Frits,

Heel erg bedankt voor de updates de afgelopen weken. Het was elke keer weer super om mee te kijken met de pups. Elke keer de weekfoto's en gewichten is heel leuk en waardevol om te volgen. Wat groeien ze (nog steeds) zo hard 😱 Van die leuke, schattige foto's en filmpjes kan je nooit genoeg krijgen 🥰 Ook bijna de hele dag mee kunnen kijken via Vici tv was super leuk! Echt genoten van alle gekke en grappige dingen die de pups hebben uitgespookt. En wat heeft Vici het goed gedaan als moeder van 11 prachtige ijsbeertjes. Alles is zo snel gegaan. Gisteren was het dan zo ver we konden haar meenemen. Super leuk puppy pakket mee gekregen met hele leuke foto's ❤ Nu ligt mevrouw June heerlijk te slapen, wat doet ze het goed! Piepen als ze naar buiten moet, bijna geen plasjes binnen! Dankjewel voor de geweldige, mooie, liefdevolle start die alle pups bij jullie hebben gehad! Wij zijn heel blij met onze lieve, mooie prinses June ❤🐾

Groetjes Pien
🐾 van June

fam Numan
2 maanden geleden

Wat een fantastische web.site. Geweldig mooie honden, geweldige fokker. Bravo !!!

Roger Numan
2 maanden geleden

Wat een werk!
Maar wel heel leuk om al die "ontwikkelingsfoto's" en voorderingen te zien. 👍

Els Verbeek
3 maanden geleden

Irene, wat heb je weer een fantastisch verslag van je 11 puppies gemaakt. Ik heb het voorrecht om af en toe je nestje te bekijken, geweldig en Vici is zo’n lief en zorgzaam moedertje! Je hebt er wel veel werk mee, maar het is ook erg genieten. Succes!

Bertha & Marinus
3 maanden geleden

Beste Irene en Frits,

Wat zullen jullie trots zijn op Vici. Schitterend zoals jullie alles met ons delen via de app en ook op jullie site.
Ik (Bertha) ben inmiddels een beetje verslaafd aan de Vici-tv en kijk iedere dag wel een paar keer.
Wij hopen snel een afspraak te maken voor de eerste kraamvisite. Geniet nu eerst in de "rust" van jullie elftal en tot snel.

Groet Bertha en Rinus

Ingrid Moedt
3 maanden geleden

Beste maremmano liefhebbers,

Wij zijn heel erg geïnteresseerd in Maremmano pup, na veel onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dt dit ras enorm bij ons past.

Wij zouden graag kennis willen maken en informeren over jullie pups. Horen graag van jullie.

Groetjes.

Mirjam martinez
3 maanden geleden

Wat een mooi nest!
Veel plezier en succes met de drukte de komende tijd en vooral heel veel genieten!
Groetjes Diego en Mirjam

Franka Harks
3 maanden geleden

Helemaal verliefd🥰🥰🥰

Monique Verbeek
3 maanden geleden

Heb net weer eens de verslagen van de nestjes zitten lezen op je website.
Erg leuk zusje! Wat zullen jullie het druk krijgen als het elftal over een paar weken de wereld gaat ontdekken. Ik kom snel een keer knuffelen met het stel x.

Familie van stokkom
5 maanden geleden

Spanning stijgt :)
We zijn heel benieuwd, jullie vast ook!
Groetjes

Diego en Mirjam Martinez
5 maanden geleden

Hallo Irene en Frists,

Allereerst complimenten voor jullie mooie duidelijke website. Ik haal er veel informatie uit, erg leuk!
We zijn nog steeds aan nagenieten van ons bezoek aan jullie en de honden. Wat een lieverds!
Wij lazen dat vici heeft ' gedate' met Sabino 😀. Nu breekt voor jullie een spannende tijd aan. Veel succes en wachten en we hopen dat er een mooi nestje uit mag komen.

Groeten Diego en Mirjam Martinez

Bram van den Heuvel
9 maanden geleden

Beste Irene,

Met veel plezier heb ik de informatie over Maremma's gelezen op uw website. Afgelopen jaar hebben we onze 1ste hond helaas moeten laten inslapen. Aangezien wij nog niet direct toe waren aan een nieuwe "eigen" hond, zijn wij gestart met het opvangen van honden uit het buitenland als gastgezin. 5 maanden geleden is daarbij een Maremma bij ons gekomen, genaamd Lena. We waren op slag verliefd en "Leentje" heeft toen direct haar gouden mand gevonden bij ons.
Het aanleren van commando's is een uitdaging, ook "zit" of "lig" heeft ze nog niet echt onder de knie, waar "hier/kom hier" wel weer erg goed lukt. Genoeg uitdagingen bij Maremma's!
Ik vind het fantastisch om te lezen met hoeveel liefde en inzet jullie dit doen en heb genoten van het puppydagboek. Zo kreeg ik toch een beetje een idee hoe Leentje er als pup uitgezien zou hebben.

Daarnaast heb ik ook zeker wer het nodige kunnen opsteken over het ras, waar wij zeker nog het nodige erover willen lezen om meer kennis ervan te krijgen om haar het beste leven te geven dat ze kan krijgen.
Kortom, keep up the good work!

Mvg. Bram van den Heuvel

Monique Verbeek
een jaar geleden

Hartstikke mooie website zusje en gelukkig helemaal zonder taalfouten. Jullie zijn goed bezig. Iemand die bij jullie een hondje koopt wordt een gelukkige hondeneigenaar!

Claudia & Fred
een jaar geleden

Lieve Irene,

Wat heb je ons en de pups fijn begeleid. Bedankt voor de berichtjes, foto’s en filmpjes de afgelopen weken. We hebben Hugo nu een paar dagen in huis en genieten enorm van ‘m. Hij is zo vrolijk en heel lief naar onze andere dieren en loopt op straat netjes met ons mee. Ook is hij al zo goed als zindelijk en hij is lekker onderzoekend en ook zeker niet verlegen 😁. Wij gaan ons best doen om hem op te laten groeien tot een gezonde en evenwichtige vent.
Bedankt ook voor het mooie en uitgebreide puppypakket.
We houden jullie op de hoogte met foto’s en berichtjes.
Warme groet, Claudia & Fred, knuffels 🤗 van Hugo

Jacqueline
een jaar geleden

Hoi Irene, nu we Bowie een week bij ons in huis hebben, kan ik me voorstellen dat het voor jullie heel erg kaal en rustig moet zijn zo zonder de pups. Want volgens mij heb jij/hebben jullie heel veel liefde, tijd en energie gestoken in het 'opvoeden' van deze pups. Wat een ontzettend lieve, zachtaardige, levendige en welgemanierde pup hebben we mogen ontvangen van jullie. We zijn echt ongelofelijk blij met onze nieuwe aanwinst. En zoals je weet, willen we heel graag een zusje voor Bowie uit een volgend nest. En wat was het ook een feestje hoe je ons meegenomen hebt door de 8 weken dat Bowie nog bij jullie was. Dank je wel voor alles en 'geniet' van jullie welverdiende rust. Dat geldt ook voor Vici.

Nicole en Jo
een jaar geleden

Dag Irene,

We willen je nog eens uitdrukkelijk bedanken om Bacchus tot bij ons te brengen in het “verre” België. Zeker in deze bijzondere tijden was dat geen evidentie. We genieten volop van onze kleine kapoen. Het is duidelijk dat jullie (en Vici) hem heel veel geleerd hebben op die korte tijd dat hij bij jullie is gebleven. Hij is al flink gesocialiseerd, hij is huishoudelijke geluiden gewoon, hij is vrijwel direct zindelijk, hij loopt flink mee aan de lijn, … Uiteraard haalt hij wel eens puppy streken uit, maar dat hoort er gelukkig ook bij. Nu is het aan ons om hem verder tot een flinke maremma te doen opgroeien. Een goeie start heeft hij in ieder geval gehad, waarvoor onze oprechte dank! We houden jullie zeker op de hoogte.

Warme groeten en een pootje van Bacchus.

Nicole en Jo