Maremma-merchandise

 

De Maremma is in Nederland een redelijk onbekend ras. Waar je van de wat bekendere rassen allerlei leuke "hebbe-dingetjes" kunt vinden, is dat voor ons ras helaas minimaal. Er zijn de waakbordjes van Snow (zie onder), er zijn waakbordjes met de honden van Parcodaini erop, maar dat is het wel zo'n beetje ! 

Voor het graveren van de kistjes van onze puppypakketjes heb ik onlangs een lasergraveermachine aangeschaft. Hiermee is het mogelijk om zelf leuke producten van hout te graveren.

Hieronder ziet u wat voorbeelden. De mogelijkheden zijn groot; ik kan de naam van uw hond toevoegen, een persoonlijke tekst toevoegen, een andere combinatie van dieren maken; u vraagt, wij laseren ! Binnenkort hoop ik ook eigen foto's op hout te kunnen laseren. 

De rechthoekige bordjes zijn ongeveer 22 bij 14 cm (b x h) en 1 cm dik en kosten 10 euro met een gravure naar wens. De ronde schijven zijn ongeveer 19 cm in doorsnede en 1 cm dik. Ook deze kosten 10 euro met een gravure naar wens.Uiteraard heb ik ook andere formaten bordjes en schijven. 

 

 

Ik heb diverse soorten bordjes (van onderzetterformaat tot max. 50 x 70 cm) en schijven beschikbaar. Ik kan de bordjes voorzien van een laagje vernis zodat u ze ook buiten kunt ophangen.

Heeft u interesse, neem gewoon even contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is !