Wachtlijst/vragenformulier

 

Voor wat betreft onze wachtlijst : we vinden het fijn om u - voor zover mogelijk - eerst te ontmoeten voordat we u (vrijblijvend) op onze wachtlijst plaatsen. Ook vragen we u om een formulier met enkele vragen in te vullen zodat wij een indruk krijgen over wat uw verwachtingen zijn en wat u een pup te bieden heeft. Natuurlijk staat het u ook vrij om ons te vragen wat u graag wilt weten ! Bij een "klik" aan beide kanten plaatsen we u graag op onze wachtlijst. De beslissing welke pup naar wie gaat ligt ten allen tijde bij ons, maar u kunt uiteraard uw voorkeur(en) aangeven ! Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden bij de toedeling van de pups.
Ook over de prijs van de pups willen wij transparant zijn : afhankelijk van de tarieven van de Raad van Beheer (voor inschrijving in het NHSB, stamboom, chip, nestcontrole, DNA-profiel) ligt de prijs van een pup rond de 1500 euro.

 

Wilt u zich op onze wachtlijst laten zetten ? Wilt u dan bijgaand vragenformulier invullen, zodat wij alle gegevens van geïnteresseerden bij elkaar hebben ? Deze informatie helpt ons om de meest passende pup voor u uit het nest te kiezen.